Juhlapyhien vuoksi toimitusajat voivat poiketa tuotesivuilla ilmoitetuista toimitusajoista.

HiekkalaatikkotCreative space for infinite fun

Valtavia hiekkalinnoja

Yhdistä keinuusi tai leikkikeskukseesi valikoimastamme jokin valtava hiekkalaatikko. FATMOOSElta löytyy jokaiselle juuri oikea vaihtoehto – on muodikkaita hiekkalaatikoita taittokannella ja penkeillä sekä yksinkertaisia hiekkalaatikoita. Kaiva uskomattomia salakäytäviä ja valtavia palatseja – mielikuvitus ei tunne rajoja! Unohtaa ei saa myöskään SmartFoil hiekkasuojaa, joka pitää juuret ja madot loitolla.

Hiekkalaatikkot

Valitettavasti hiekkalaatikoita ei tällä hetkellä ole myynnissä.

Hiekkalaatikko

FATMOOSE hiekkalaatikot on ehdoton juttu puhuttaessa laadusta ja tyylistä. Upeat hiekkalaatikkomme on valmistettu painekäsitellystä puusta ja modernin designinsa ansiosta ne näyttävät aina trendikkäiltä. Coolit FATMOOSE hiekkalaatikot tarjoavat paljon tilaa ja ne kätkevät sisälleen mielettömiä toimintoja, kuten taitettavat penkit ja mukavat selkänojat. Kun mahtava hiekkalinna on vihdoin pystyssä, voit istahtaa chillailemaan ja ihailla aikaansaannostasi.

Haluatko kaverisi mukaan rakentamaan? Onnistuu iisisti, sillä SandSeat hiekkalaatikon leveillä lasten istuinpenkeillä on rennosti tilaa kaikille. Tässä on hiekkalaatikko, joka ei ole vain super tyylikäs, vaan myös älyttömän fiksu: parilla liikkeellä penkit taittuvat alas ja hiekkalaatikkosi saa kannen suojakseen.

Lisätarvikkeet hiekkalaatikkoon

Keep it clean: täältä löydät sopivat kannet hiekkalaatikoihin, joissa ei ole taittokantta – lehdet, linnut ja kissat pysyvät poissa. Kun hiekkalaatikko on peitetty, voit käyttää sitä alustana, penkkinä, askartelupöytänä tai minä hyvänsä, mitä valtakuntasi tarvitsee. Myös hiekkalaatikollisiin kiipeilytelineisiin MagicMarket Master XXL ja MagicMonkey Ultra XXL löydät täältä täydellisesti sopivat hiekkalaatikonkannet. Fiksun hiekkasuojakankaan ansiosta hiekkalaatikko pysyy puhtaana. Asetettuasi sen voit olla varma, etteivät juuret löydä tietään hiekkaiseen aarrearkkuusi.

Anna mennä, sillä täältä löytyy etsimäsi ultracoolit hiekkalaatikot! FATMOOSE tarjoaa taatusti parhaat mallit omaan puutarhaasi ja upea seikkailu voi alkaa.