Juhlapyhien vuoksi toimitusajat voivat poiketa tuotesivuilla ilmoitetuista toimitusajoista.

KeinuActive kids are happy kids

Keinuminen on kivaa

FATMOOSEn lastenkeinut on tehty turvallisiksi. Jo pelkissä peruskeinuissa on useita erilaisia keinumisvaihtoehtoja. Leikkivälineiden laajentamisen mahdollisuus tuo uudenlaisia lisämahdollisuuksia. FATMOOSEn lastenkeinujen laatu ja kekseliäs muotoilu herättävät taatusti huomion!

Keinu

FATMOOSEn lastenkeinut

FATMOOSEn lastenkeinut ovat nyt uusinta uutta. Etsitpä sitten korkealaatuista keinurunkoa tai mahtavaa keinu-kiipeilytelineyhdistelmää haluamillasi lisäominaisuuksilla. FATMOOSElta löydät etsimäsi! Liukumäellä tai kiipeilyverkolla tai tikkailla ja jalustalla, tai ilman niitä. Täällä voit leikkiä ja pitää hauskaa niin kauan kuin suinkin jaksat.

Valitse haluamasi lastenkeinumalli Jolly Jim Air XXL, JollyJade Wave XXL tai JollyJack Star XXL. Kussakin mallissa saat käyttöösi useita keinu- ja kiipeilymahdollisuuksia. Värivalikoimasta löydät lempivärisi, ja kun olet koristellut keinun mieleiseksesi, voit alkaa harjoitella taidonnäytteitäsi. Kaverisi ihastuvat varmasti!

FATMOOSEn lastenkeinujen mallit on suunniteltu tarkkaan, ja ne ovat korkealaatuista tekoa. Ne voidaan pystyttää nopeasti, koska lähetämme mukana helpot ja yksityiskohtaiset ohjeet. Niinpä FATMOOSEn keinu- ja kiipeilyvarusteet tuovat leikin riemua ja vievät korkeuksiin!

Huippuhauska JollyJim Air XXL -lastenkeinu

JollyJim Air XXL -lastenkeinu saa ajan suorastaan lentämään pihaleikeissä. Kiipeä kiipeilyseinää ylös, kaikkein korkeimmalle, laske hienoa aaltoliukumäkeä alas, ja alusta uudestaan. Sitten kun alkaa väsyttää, on aika keinua hetki FATMOOSEn vankassa keinussa, heittää jalat kohti taivasta ja antaa tuulen puhaltaa iholle. Tätä kaikkea on FATMOOSE!

Lasten keinu JollyJack Star XXL – täydellistä keinuhuvia lisäpotkulla!

Eikö tavallinen keinu riitä, vaan tarvitset lisäpotkua? Pidä hauskaa JollyJack XXL -keinumme kanssa! Keinu hurjan korkealle tai kiipeä tasanteelle ja tähyile ennen kuin taas tulet vauhdilla liukumäkeä alas. Olipa leikkikaverisi kuka tahansa – koet kaverisi kanssa varmasti huikean seikkailun toisensa jälkeen ja liitelette korkealle ilmoihin. FATMOOSE: Takaa mahtavan huvin!