Juhlapyhien vuoksi toimitusajat voivat poiketa tuotesivuilla ilmoitetuista toimitusajoista.

KeinuvarusteetThe feeling of freedom

Luo unelmiesi keinu

FATMOOSE-leikkikeskuksissa on kaksi paikkaa keinulle. Yksi keinuistuin kuuluu aina pakettiin. Toinen paikka voidaan tehdä toiveidesi mukaan. FATMOOSE tarjoaa valtavan valikoiman keinuistuimia, köysitikkaita, voimisteluvarusteita jne.

Keinuvarusteet

FATMOOSEn keinuvarusteet

FATMOOSElta löydät aivan ainutlaatuisen keinuvarusteiden valikoiman. Kun tilaat huolettoman FATMOOSEn leikkikeskuksen, saat sen mukana sopivan keinun. Koska FATMOOSEn leikkikeskuksissa on aina paikat kahdelle keinulle, voit etsiä toisen keinun ylittämättömästä keinuvalikoimastamme. Kaikissa keinumalleissa on huikea värivalikoima ja erinomaiset hinnat. Kertakaikkisen upeaa!

Klassisen tyylin ystäville suosittelemme perinteisten keinujen huippuvalikoimaamme. Katsele rauhassa ympärillesi! Silloin löydät esimerkiksi puisen RetroRider-keinuistuimen , joka näyttää aidolta vintage-keinulta, sekä kirkkaanpunaisen Classic Rider -keinuistuimen. Laajaan valikoimaamme kuuluvat myös kumiset keinuvarusteet tai joustavat istuimet.

Jos pidät hurjasta menosta, FATMOOSE sanoo: Vauhtia! Kokeile pähkähulluja lautaskeinujamme, jotka ovat muovia tai puuta. Koko perheelle hupia tuovat FamilyRider-verkkokeinumme, ja sille, joka haluaa antaa päheitä taidonnäytteitä, suosittelemme EasyRider-rengaskeinua pysty- tai vaaka-asennossa.

Timanttisille akrobaateille meillä on perinteisen keinun sijaan myös trapetseja ja voimistelurenkaita. Näin voit keinua ihan uudella tavalla! Ketterille kiipeilijöille on tarjolla myös FATMOOSE LineUp -kiipeilyköysi tai StepUp-kiipeilyköysi sekä jättimäiset köysitikkaat.

Perheen pienimmille on vauvakeinuja, joissa pienokainen nauttii pehmeästä keinunnasta. Katso rauhassa ympärillesi!

FATMOOSE ymmärtää: kaiken pitää sujua nopeasti ja helposti. Siksi mukana toimitetaan aina helpot ohjeet, jotta leikkikeskus ja keinut voidaan pystyttää helposti ja nopeasti.

FATMOOSEn yksinkertainen, uudenaikainen ja tyylikäs muotoilu istuu kaikkiin pihoihin ja sopii kaikille kukkaroille. FATMOOSE lupaa aina kiinnostavan ulkonäön, erinomaisen laadun ja hauskanpitoa kelillä kuin kelillä. Siksi voit valita upeista väreistä, kiipeillä ja keinua painekyllästetyissä puurakenteissa ja vedenkestävissä keinuissa läpi vuoden.