Tilaa nyt ja säästä jopa 25%!

LeikkikeskusPerfect fit for your garden

Lasten puiset leikkikeskukset

Kiinnitämme huomiota siihen, että puu on kasvatettu luonnollisesti ja kestävällä tavalla. Lisäksi puu tarvitsee paljon rakkautta, jotta se on suojattu sieniltä, lahoamiselta, sääoloilta ja homeelta. FATMOOSE jalostaa tässä tarkoituksessa puun korkealaatuisella vettä hylkivällä kyllästeellä, samalla tavoin kuin sitä käytetään myös julkisissa leikkikeskuksissa (päiväkodeissa, kouluissa). Tämä pidentää ja parantaa luonnollisella tavalla leikkikeskuksen käyttöaikaa ja turvallisuutta.

Leikkikeskus

FATMOOSEn leikkikeskukset

Haluatko oikein hienon leikkivälineen pihallesi? Silloin FATMOOSE on oikea osoite! Täältä saat kaiken tyyliin kuuluvan: herkullisen väriyhdistelmän toiveidesi mukaan sekä kestävää laatua ja muotoilua arvokkaasta massiivipuusta.

Etkö osaa päättää? Ei ongelmaa täällä FATMOOSElla! Kaikki leikkikeskuksemme mukautuvat ainutlaatuisiin toiveisiisi, olipa valintasi sitten TurboTruck XL Power, PowerPalm Triple XXL, WackyWorld Mega XXL tai CountryCow Maxi XXL. Onko sinulla lempiväri? Haluatko antaa liukumäessä megaluokan taidonnäytteitä, jotka kaikkien pitää nähdä? Tuleeko hiekkalaatikosta piilopaikka ohikulkijoiden katseilta? FATMOOSEn vankat leikkikeskukset rakentuvat sinun mielikuvasi mukaan!

Voit pystyttää kiipeilytelineemme ja leikkikeskuksemme pihallesi käden käänteessä, sillä toimitamme niiden mukana helppolukuiset ja yksityiskohtaiset ohjeet. Lisäksi meillä on kullekin maaperälle ja lisätoiveelle sopivat Leikkikeskusvarusteet, jotta voit pystyttää kaiken juuri niin kuin haluat. FATMOOSE toivottaa leikin riemua!

Huippuhauska PowerPalm Triple XXL

PowerPalm Triple XXL -sarjamme, keinulla tai ilman, tarjoaa jättisuuren määrän hupia! Massiivipuinen puumaja on kaiken sydän. Leikkitalosta käsin voit kokeilla, kuinka nopeasti aaltoliukumäen voi laskea, tai vakoilla vihollisia kaukoputkella. Entä mitä pidät viiristämme, joka kruunaa PowerPalm Triple XXL:n? Kaikkein parasta on, että sekä viiri, katto että puu ovat vedenpitäviä ja kestävät kaikki myrskyt. Valitse FATMOOSE!

Mielikuvituksellinen TurboTruk XL Power

Oletko valmis seikkailuun? TurboTruck XL Power -leikkikeskuksesta saat maksimitehon maksimilaadulla ja huikealla TurboTruck-ulkoasulla, aivan kuin aidossa rekka-autossa! Valitse yksi upea väri ja saat aaltoliukumäen, jossa hauskuutta riittää. Vuoren valloittaja nousee XXL-leikkikeskuksemme huipulle vaikkapa rekan nokkaristikon kiipeilyseinää pitkin. Kytkin ja ohjaustanko sekä jättimäinen pakoputki sisältyvät sarjavarusteisiin. Lastausalueena toimii hiekkalaatikko, johon voit luoda hienoja taideteoksia. Kattospoileriin liitetty suoja suojaa vedeltä, ja myös massiivipuu pitää tuulen ja sateen. Jos haluat nousta taivaisiin, tilaa meiltä TurboTruck XL Power keinun kera. FATMOOSE takaa hauskuuden!

WackyWorld Mega XXL -leikkikeskus pistää pään pyörälle

Sukella hullunkuriseen ja vinksallaan olevaan WackyWorld Mega XXL -maailmaan! Valitse väri ja ota WackyWorld keinulla tai ilman, niin päästään vauhtiin! Vankka XXL-jalusta hallitsee hullunkurista WackyWorld-taloa, joka toimii näyttämönä ja hauskojen ideoiden leikkimökkinä. Siellä voit esittää kavereille oman nukketeatterinäytelmän, tai ryhtyä kauppiaaksi ja pyytää kaverit ostoksille. Entä miten olisi oma jäätelökioski tai keittiö? Mitä mieleesi juolahtaakaan. Kiipeilyseinä ja kiipeilyköysi, hienot kiipeilyotteet ja vankka XXL-hiekkalaatikko, sekä mielettömän hieno joka kelin FATMOOSE-viiri muodostavat täydellisen pakkauksen.

Kestävää ulkohupia – CountryCow Maxi XXL -leikkikeskus

CountryCow Maxi XXL -sarjan iloisenväriset leikkikeskukset pesunkestäville cowboyille, keinulla tai ilman. Kekseliäs malli sisältää esimerkiksi kirjoitustaulun, johon voit kirjoittaa, mitä hienojen saluunan ovien takana on myytävänä. XXL-koon hiekkalaatikolle mahtuu leipomaan komeita hiekkakakkuja. Lisäksi vieraat voivat sitoa hevosensa kunnon hevospuomiin. Kaukoputkella näet äkkiä, ovatko tulijat ystäviä vai vihollisia. Kiipeilyseinät ja aaltoliukumäki vanhanajan markiisi innostavat leikkimään Villin lännen tyyliin! FATMOOSE toivottaa onnea kaikille cowboyille!