Juhlapyhien vuoksi toimitusajat voivat poiketa tuotesivuilla ilmoitetuista toimitusajoista.

LeikkikeskusvarusteetUnique like your kids

Huomio yksityiskohtiin

FATMOOSE tarjoaa loputtoman valikoiman lisävarusteita. Voit luoda omanlaisesi leikkikeskuksen tai keinut ja valita valikoimastamme värikkäitä kahvoja, huikeita kiipeilyotteita ja päheitä kiipeilyköysiä. Luvassa huikeita seikkailuja jännittävän kaukoputken, teleskoopin tai ohjausputken kanssa. Myös liukumäen voit valita lempivärisi mukaan.

Leikkikeskusvarusteet

FATMOOSEn lisävarusteet

Mielettömän upeita lisävarusteita itse suunnittelemaasi leikkikeskukseen löydät FATMOOSEn lisävarusteista. Täällä olet kuningas ja voit valita useista huikeista väreistä, raikkaista muodoista ja kekseliäistä ominaisuuksista haluamasi. Meiltä saat parasta laatua aina: painekyllästettyä puuta, ruostumattomalla teräspinnoitteella, muovisia ohjauspyöriä ja kaukoputkia. FATMOOSE kestää tuulen ja veden ja takaa hauskanpidon ympäri vuoden.

Löydät täältä sekä laatua että tyyliä. Kiehtovat väriyhdistelmät, laadukas puu ja päheät ominaisuudet takaavat, että oma leikkikeskuksesi sopii pihaasi. Täältä löydät kaikkea jokaiselle kukkarolle ja pihakoolle. FATMOOSEn kanssa voit pitää todella hauskaa.

Lisävarusteet ja suojat

FATMOOSElta löydät esimerkiksi leikkikeskukseesi lisävarusteet, joissa on mukana suoja, kuten kannellinen SandSeat-hiekkalaatikko, josta on saatavana eri kokoja. Se ja SmartFoil -hiekkasuojakalvo huolehtivat siitä, että hiekka pysyy aina puhtaana. SoftSafe L -turvamaton voi asettaa keinun tai kiipeilytelineen alle. Täältä löydät myös kaikenlaiset maa-, kulma- ja perusankkurit. Voit kiivetä huikeaa kiipeilyreittiä kiipeilyotteilla, joita on saatavina upeissa väreissä ja eri kokoisina käden koon mukaan. Korkealle pyrkiville HangRing-koripallokori on oikea valinta. Vaihtelua leikkiin tuo FATMOOSEn jännittävä DuoSpy XL -kaukoputki, SecretSpy-periskooppi, SpecialSpy-teleskooppi sekä huikeat ohjauspyörät, joilla leikki pysyy oikeassa kurssissa.

Ne kaikki on tietysti helppo asentaa FATMOOSE-telineeseen. Mukaan voidaan ottaa myös vankat keinut, huikeat liukumäet ja muita upeita ominaisuuksia FATMOOSElta.
Täällä kaikki toimii Back to Basics -periaatteella siten, että saat huolettoman hienon mallin, joka on helppo ja nopea asentaa.