Juhlapyhien vuoksi toimitusajat voivat poiketa tuotesivuilla ilmoitetuista toimitusajoista.

LeikkimökkiThe perfect hideaway

Unelmien leikkimökki

Luo oma leikkipaikka, jossa on iloinen leikkimökki tai hieno puumaja. FATMOOSEn leikkimökeissä ei tule aika pitkäksi. Kekseliäästä mallistostamme jokaiselle löytyy leikkimökki tai puumaja, joka sopii kotipihaan kuin nakutettu. Katsele ympärillesi ja ihastu!

Leikkimökki

FATMOOSEn leikkimökit ja puumajat

FATMOOSEn leikkimökit ja puumajat ovat omaperäisiä kuten muutkin leikkivälineemme. Valitsitpa sitten BeetleBox Bling XXL -leikkimökin, upean PandaPark Pro XXL -leikkimökin tai päheän HippoHouse Heavy XXL:n. Tai ehkäpä pidät korkeasta FunFactory Fit XXL -puumajasta tai VanillaVilla Joy XXL -leikkimökistä. Kaikissa niissä on huippuhauskaa.

FATMOOSEn leikkimökit ja FATMOOSEn puumajat ovat upeita malleja ja korkealaatuista tekoa. Ne voidaan pystyttää nopeasti, koska lähetämme mukana helpot ja yksityiskohtaiset ohjeet. Leikin riemua FATMOOSElta!

Oma eläintarha kotipihalle – HippoHouse Heavy XXL

Oletko innostunut eläintarhoista? HippoHouse Heavy XXL -leikkimökki tuo eläintarhan pihallesi. Leikkimökissä voit tarjota kavereille jäätelöä ja esitellä valtakuntaasi. Vankat lisävarusteet ja vedenpitävä FatTarp-suoja antavat leikkimökille viimeisen silauksen. Aivan FATMOOSEn tapaista.

PandaPark Pro XXL – kutsu kaverit kylään

FATMOOSEn puisessa PandaPark Pro XXL -leikkimökissä voit viettää aikaa kavereiden kanssa, leikkiä kauppaa, jäätelökioskia tai vaikka kahvilaa, sillä FATMOOSEn leikkimökissä on hieno kioski-ikkuna. Mitä vielä odotat? Ryhdy vaikka kauppiaaksi ja kutsu mukaan kaikki kaverit. Voit sisustaa leikkimökin haluamallasi tavalla, ja puisesta leikkimökistä tulee entistä hienompi.

Uskomattoman upea BeetleBox Bling XXL -leikkimökki

BeetleBox Bling XXL -leikkimökki piristää pientä pihaa juuri sopivasti! Juuri sopivasti tilaa sinun ideoillesi ja huikeille leikeille. Kuten lähes kaikissa leikkimökeissä, tässäkin on ihana kioski-ikkuna ja pikkuikkuna. Anna mielikuvituksesi lentää ja sisusta mökki niin, että kaikki ihastuvat.

Kiehtovan hauska puumaja

FunFactory Fit XXL -puumajaamme lisäpotkua antaa sen korkeus: upea maja on korkeiden tolppien varassa, ja se pitää valloittaa. Kiipeä huikean korkeaan puumajaan kavereiden kanssa. Kuka on ensimmäisenä huipulla? Majassa voit punoa juonia, hengailla ja loikoilla leikkimökin puupenkillä. Niin jaksaa taas leikkiä, ja sitä varten on FATMOOSE!

VanillaVilla Joy XXL:ssä pistetään ranttaliksi!

VanillaVilla Joy XXL -puumaja pitää lupauksensa. Puumajasta lähtee hieno liukumäki, jolla voit tehdä hurjia liukuja kavereidesi kanssa ja kilpailla, kuka laskee pisimmälle. Kuka on nopein? Leikkikeskukseen kuuluu myös oma kioski. Myy kavereillesi herkullista jäätelöä ja limpparia. Se onnistuu vain FATMOOSElta!