Tilaa nyt ja säästä jopa 25%!

Tietoa FATMOOSEsta

Mahtavaa! FATMOOSE WackyWorldin elokuvadebyytti Disneyn elokuvissa. Koe ihastuttava Disney Junior Tour!

FATMOOSElta suurella sydämellä

FATMOOSEn kehittämiä innostavia puutuotteita ulkotiloihin – kaikkea leikkikeskuksista ja keinuista hiekkalaatikoihin. FATMOOSE tekee kaiken suurella sydämellä: Meille sydäntä lähellä ovat asiakkaamme, ainutlaatuinen muotoilu, korkea laatu ja puun luonnonmukaisuus.

Asiakas sydäntä lähellä

Asiakas on kuningas. Tämä on tärkein periaatteemme, ja siksi kysymme joka päivä itseltämme: ”Mitä asiakkaamme haluavat meiltä?” Täyttääksemme odotuksesi ja jopa ylittääksemme ne panostamme laatuun, turvallisuuteen, nopeisiin toimitusaikoihin ja hintoihin.

Muotoilu sydäntä lähellä

Rakastamme kirkkaita värejä ja kekseliäitä muotoja. Siksi kehitämme ja luomme sinulle päivittäin uusia malleja. Seuraamme alan uusimpia tuulia ja voimme siten tarjota timanttisimmat tuotteet.

Laatu sydäntä lähellä

FATMOOSE käyttää raaka-aineena vain luonnonpuuta, ja lisätarvikkeet ovat korkealaatuisia. Kaikki hankitut tarvikkeet tarkastetaan huolellisesti, jotta ne täyttävät FATMOOSEn vaatimukset.

Luonnonpuu sydäntä lähellä

Huomioimme puun luonnollisen ja kestävän rakenteen. Lisäksi puu tarvitsee paljon huolenpitoa, jotta se voidaan suojata sieniä, lahoamista, sadetta ja hometta vastaan. FATMOOSE viimeistelee puun korkealaatuisella, vettä hylkivällä kyllästeellä, jota käytetään myös leikkikenttien leikkitorneissa. Se pidentää luonnollisella tavalla leikkikeskuksen käyttöikää ja turvallisuutta. Vankka kuin muuri.