Juhlapyhien vuoksi toimitusajat voivat poiketa tuotesivuilla ilmoitetuista toimitusajoista.

Takuuselvitys

Takuun myöntäjä, jäljempänä: FATMOOSE, antaa asiakkailleen 10 vuoden kestävyystakuun ostoksen kaikille puuosille, joka rajoittuu tarjouksessa ilmoitettuun toimitus- ja lähetysalueeseen. Takuu sisältää FATMOOSEn vastuun ostoksen puuosien sääolosuhteista johtuvan mädäntymisen vaikutuksista, jotka ilmenevät vaaranvastuun siirtymisen jälkeen takuun keston aikana. Takuu raukeaa, jos asiakas itse tai kolmas osapuoli aiheuttaa puuosien virheet virheellisestä puuosien asennuksesta johtuen, tai jos puuosien vauriot johtuvat epäasianmukaisesta käytöstä tai säilytyksestä itse asiakkaan tai kolmannen osapuolen toimesta, asiakkaan itse tai kolmannen osapuolen aiheuttamasta ilkivallasta, puulle tyypillisistä ominaisuuksista tai myrskyvaurioista. Takuuaika alkaa tuotteen vastaanotosta. Kuluttajien lakisääteisillä oikeuksilla (takuulainsäädäntö sekä peruutus) ei ole vaikutusta takuuseen.

Asiakkaan tulee esittää takuuvaatimukset seuraavaan osoitteeseen:
FATMOOSE.fi tuotetaan yhteistyössä Wickeyn kanssa
WICKEY GmbH & Co. KG 
Franz-Savels-Straße 69 
52538 Gangelt 
[email protected] 
Saksa 
Fax: +49 (0)3222 1098 031 

Ostajan on lähetettävä takuuvaatimuksessa FATMOOSE kuvia ostoksen puuosien virheistä sekä kyseisen laskun kopio tai eBayn tarjouksen tuotenumero postitse tai sähköpostitse, jotta FATMOOSEn on helpompi määrittää ja käsitellä vaatimus. Asiakkaalle korvataan takuutapauksessa ostoksen virheelliset puuosat ilmaisella toimituksella.

Jos kyseessä ei ole vastuu- tai takuutapaus, FATMOOSE pidättää oikeuden takuutapauksen puitteissa syntyneiden kulujen korvaukseen asiakkaalta.
Takuuselvityksen loppu.